Μέλη των Scorpions, Mad Max και H-Blockx φτιάχνουν το νέο all-star τρίο Rock Wolves

Οι Rock Wolves είναι το νέο all-star τρίο των Herman Rarebell, Michael Voss και Stephan “Gudze” Hinz που υπέγραψε με την Steamhammer/SPV και ετοιμάζεται να βγει στην δισκογραφία.

Το πρώτο single της μπάντας, “Rock For The Nations”, θα κυκλοφορήσει στις 9 του Σεπτέμβρη, για να ακολουθήσει το ντεμπούτο τους στις 28 Οκτώβρη. Ο Rarebell περιγράφει τον ήχο των Rock Wolves ως «κλασσική rock μουσική, δυναμική αλλά όχι πολύ heavy».

Ως πρώην ντράμερ των Scorpions, ο Rarebell ηχογράφησε επιτυχίες όπως τα “Lovedrive”, “Blackout” και “Crazy World” μεταξύ 1977 και 1996, ενώ επιτυχημένη κίνηση θεωρείται και το λανσάρισμα της δικής του δισκογραφικής εταιρείας, της Monaco Records.

Αυτή τη στιγμή είναι μέλος των Temple Of Rock, μπάντας του θρυλικού κιθαρίστα Michael Schenker. Εκεί γνώρισε και τον Voss, ο οποίος συμμετείχε από την δεκαετία του ’80 σε σχήματα όπως οι Mad Max και οι Casanova. Ο Hinz, ως ιδρυτικό μέλος και μπασίστας των H-Blockx, είναι «αντιπρόσωπος» της rock γενιάς των ’90s. Κάπως έτσι, οι Rock Wolves είναι μια «αγέλη» με τρία λαμπερά ονόματα που διατρέχει τρεις δεκαετίες της rock και αγκαλιάζει πολλές «ασυμβίβαστες» καλλιτεχνικές επιρροές.

Ο πρώτος τους δίσκος θα περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια, ανάμεσά τους και μια διασκευή στο “What About Love” του Jim Vallance.

Πηγη:rocking.gr

Κοινή χρήση:

Περισσότερα άρθρα

Let’s do it Greece 2024

Δελτίο Τύπου Κυριακή 14 Απριλίου – Lets do it Greece 2024: Αναλαμβάνουμε Δράση για Ένα Καθαρότερο Περιβάλλον! Κάτι κινείται στα

Περισσότερα